-

Ilmoittaudu Oulussa 12.5. pidettävään kalastuksenvalvojakokeeseen

0 kommenttia

Kokeeseen valmistavaa koulutusta ei tänä vuonna järjestetä lainkaan.

Lapin ELY-keskus järjestää kalastuksenvalvojan kokeen Oulussa keskiviikkona 12.5.2021 osoitteessa PohjoisPohjanmaan ELY / Veteraaninkatu 1, 90130 Oulu, kokoustilassa 10 virran Sali (4 krs). Vallitsevan epidemiatilanteen johdosta tilaisuus järjestetään pelkkänä koetilaisuutena.

Kokeeseen valmistavaa koulutusta ei siis tänä vuonna järjestetä lainkaan.

Kokoontumisrajoitusten johdosta koetilaisuus järjestetään maksimissaan 10 hengelle kerrallaan. Ilmoittautumismäärän perusteella ilmoittautuneet jaetaan tarvittaessa useampaan koetilaisuuteen samalle päivälle.

Alustavat kokeiden alkamisajankohdat ovat 10:00 ja 11:00, sekä tarvittaessa vielä iltapäivällä, mikäli ilmoittautuneita riittää. Kasvomaskin käyttöä suositellaan tilaisuuteen osallistuville. Kalastuksenvalvojan kokeeseen osallistujan on todistettava henkilöllisyytensä kuvallisella henkilökortilla,
esimerkiksi ajokortilla tai passilla.

Kokeeseen osallistumismaksu on 22 euroa / henkilö. Lisäksi kokeen hyväksymis / hylkäämispäätös maksaa 22 euroa ja valvojakortti ja tunnus 11 euroa. Lasku lähetetään jälkikäteen hakijalle. Valvojakorttia varten on hankittava yksi kuva. Kuvan voi toimittaa Lapin ELY-keskukselle kokeen hyväksymisen jälkeenkin paperisena tai sähköisesti.

Oulun kokeeseen on ilmoittauduttava viimeistään 6.5.2021 mennessä kalatalousasiantuntija Janne Narkinniemelle: janne.narkiniemi@ely-keskus.fi, tai
puhelimitse +358 295 023 716.