-

Lapin Kalatalouskeskus ry piti vuosikokouksensa

0 kommenttia

Lapin Kalatalouskeskus ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin Rovaniemellä 29. lokakuuta 2022. Kokouksessa oli myös etäosallistumismahdollisuus. Kokoukseen osallistui yhdeksän jäsenyhteisön edustajaa.

Vuosikokous päätti hallituksen puheenjohtajan vuosipalkkiosta ja hallituksen jäsenten kokouspalkkioista. Hallituksen puheenjohtajan vuosipalkkio 800 euroa maksetaan kulukorvauksena. Hallituksen jäsenten kokouspalkkio on 50 euroa. Se maksetaan myös hallituksen varajäsenelle tämän osallistuessa kokoukseen.

Vuosikokous hyväksyi vuoden 2023 toimintasuunnitelman. Lapin Kalatalouskeskus ry:n toiminnan tavoitteina on muun muassa yhdistyksen tunnettavuuden lisääminen ja asiantuntija-aseman vahvistaminen maakunnassa, vesialueiden omistajien etujen ajaminen, oman laskutettavan työn lisääminen toiminnan talouden vakauttamiseksi, hanketoiminnan kehittäminen sekä viestinnän ja vaikuttajaviestinnän lisääminen. Vuosikokous lisäsi toiminnan tavoitteisiin osakaskuntien yhdistymisen avustaminen tarvittaessa. Lisäksi osakaskuntia koulutetaan ja aktivoidaan. 

Vuosikokous hyväksyi vuoden 2023 tulo- ja menoarvion ja antoi hallitukselle valtuudet tehdä näihin muutoksia rahoituksen varmistuttua vuoden 2023 alussa.

Vuosikokous hyväksyi hallituksen esityksen siitä, että puheenjohtaja Kosti Hietala on Lapin Kalatalouskeskus ry:n kokousedustaja Kalatalouden Keskusliiton edustajakokouksessa vuosina 2022-2023.